Някой да даде идея как се вади този датчик от казанчето на чистачките. Не е на резба пък и не смея да напъна много с отверката за да не се счупи нещо. Има ли някаква специфика за ваденето му? Гледам че е като за този в казанчето на антифриза.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Датчик за течноста на чистачките
Collapse
X
-
И аз така.... Свети когато си иска.... Ама по-често като няма вода изгасва а като налея светваAlfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....
-
А за какъв зор ти е да го вадиш?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Ту свети ту не свети, няма значение от водата. Пробвай да извадиш цялото казанче и да го накиснеш в оцет или нещо друго което сваля налепа върху датчика.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от kris11Ту свети ту не свети, няма значение от водата. Пробвай да извадиш цялото казанче и да го накиснеш в оцет или нещо друго което сваля налепа върху датчика.'93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
'98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB
Comment
-
Първоначално публикувано от alfПървоначално публикувано от kris11пък като разбереш казанчето как се сваля ще спреш да гледаш чек панела, правил съм я тази процедура
, даже и колонка на масления радиатор съм изправял. Няма да се плашите има само много малко разглобяване в повече от необходимото
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
Comment